Személyre szabott borkaland Neked és barátaidnak

a Balatonnál, általad választott helyszínen

Szia! Beáta vagyok, a Te személyes borszakértőd, aki elhozza a borok izgalmas világát balatoni otthonodba, nyaralódba, vagy az általad választott Balatonhoz közeli helyszínre. Felejtsd el a zsúfolt borbárokat és a tömegrendezvényként működő kóstolókat - merülj el egy laza, szórakoztató és személyre szabott borutazásban. Mindent biztosítok, ami egy csodálatos borélményhez szükséges: gondosan kiválasztott borokat, poharakat, sőt, azokhoz illő finomságokat is. Neked csak annyi a dolgod, hogy hátradőlsz, lazítasz, és élvezed az új borok felfedezésének kalandját szeretteid vagy barátaid körében.

Beáta Keszler profile picture

WSET nemzetközi borakadémikus

Keszler Beáta
Bottles of wine

Hogy működik?

1. Válassz kóstolót és időpontot

Kezdésnek töltsd ki a szuper egyszerű kérdőívet: add meg mikor és hol szeretnél kóstolót, ill. milyen egyedi igényeid vannak. Válassz az oldalon található kóstoló csomagok közül, vagy jelezd ha teljesen a Te igényeidre szabott, egyedi kóstolási élményre vágysz.

2. Egyeztessünk

Telefonon vagy videóhívás segítségével megbeszéljük a részleteket: milyen borokat kedveltek Ti és barátaid, hányan lesztek, mik a helyszín adottságai, milyen egyéb kéréseitek vannak - a cél, hogy tökéletesen jól érezzétek majd Magatokat.

3. Add át Magad az élménynek

Én ott leszek a megbeszélt időpontban és helyszínen: hozok magammal mindent, ami egy fantasztikus borkóstolóhoz szükséges. Neked csak annyit kell tenned, hogy hátradőlsz, kortyolsz, lazítasz és élvezed!

Bottles of wine

Miért válaszd a borparty-t Beátával?

Válassz kóstolósort!

Dolce Vita

79.900 Ft
bruttó csoport ártól

Idézd meg az olasz Dolce Vita szellemét exkluzív borkóstolónk segítségével! Fedezd fel a Prosecco báját, a Lugana eleganciáját, a Chianti gazdagságát. Kóstolónk során utunk Toscana és Piemonte híres régióin át vezet: az utazás során bepillantást nyerhetsz abba a gazdag és változatos íz-, illat-, és aroma világba, mely Olaszország borászati örökségét oly vonzóvá teszi. Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen estére, ahol az édes életet ünnepeljük - itt minden korty Itália festői szőlőskertjeinek szívébe repít!

La fiesta

88.900 Ft
bruttó csoport ártól

Fedezd fel Spanyolország vibráló borvilágát: kóstolj ropogós és friss fehérborokat, finom rozékat és telt vörösborokat. Koccintsunk a buborékok spanyol bajnokával: különleges cava-val. Éld át a fiesta szenvedélyét miközben bejárjuk az Ibériai félsziget borvidékeit. Ünnepeljük együtt a spanyol borkészítés remekeit: ez a La Fiesta kóstoló!

Bubbles & sparkles

112.900 Ft
bruttó csoport ártól

Lépj be a pezsgők világába a Bubbles and Sparkles kóstoló rendezvényünkön. Megismerheted Olaszország, Spanyolország és Franciaország ikonikus pezsgőit, köztük a könnyed és friss Prosecco-t, az elegáns Franciacorta-t, a kifinomult Crémant-t, a vibráló Cava-t és a legendás Champagne-t. Az utazás során megismerheted az egyes pezsgők készítési módjait és egyedi jellemzőit. Mivel nem hétköznapi borokkal fogsz találkozni, ezért az élmény garantáltan felejthetetlen lesz. Csatlakozz buborékos felfedező esténkhez: koccints barátaiddal az elegancia jegyében!

Vibráló Balaton

65.900 Ft
bruttó csoport ártól

Lazulj el borkóstolónkon, mely bemutatja a balatoni régió rejtett gyöngyszemeit. Ismerd meg a tavat körülölelő szőlőültetvényekről származó borok egyedi és változatos ízvilágát - a ropogós fehérektől a robusztus vörösborokig minden korty a Balaton gazdag terroir-járól és borászati hagyományairól mesél. Fedezd fel azokat a kevésbé ismert egyedi tételeket, melyek a tó körüli régiót a borvilág igazi kincsévé avatják!

A világ körül

Egyedi ár

Indulj velünk világkörüli útra: fedezz fel a világ neves borvidékeiről származó kiváló minőségű, egyedi borokat. A kóstolósort előzetes konzultáció után állítjuk össze, teljes egészében a Te ízlésedre és igényeidre hangolva. Ezt a csomagot azoknak a borrajongóknak ajánljuk, akik a különleges borok világába vezető, személyre szabott utazáson szeretnének résztvenni!

Év tapasztalat
nemzetközi kóstolórendezvény
különböző bor
elégedett ügyfél

The fresh new wine stories

estd 1970

quis nostrud exercitation ullaco laboris nisi ut aliquip

Diane Hill

b
aute irure dolor in lorem ipsum velit esse cillum dolore

Linda Engle

The fresh new wine stories

estd 1970

Sign up to
our newsletter for exclusive offers!